Turistika
Izdvajamo iz ponude

Ovo je knjiga o tebi. U njoj će pisati sve o tebi, tvojim prijateljicama, obitelji i zanimljivim događajima iz tvog života. U njoj ćeš čuvati svoje najveće tajne, najdraže fotografije i najljepše uspomene. Moja knjiga tajni sadrži savjete kako da ispuniš slobodno vrijeme, postaneš bolja prijateljica i uspješnija učenica. U njoj ćeš naći zabavne testove ličnosti i bolje ćeš upoznati svoj karakter. Tu je i adresar s imenima i brojevima tvojih prijateljica… Kad si tužna, uzmi telefon i nazovi ih!

Enciklopedija životinja nudi odgovore na mnoga neobična pitanja o čudesnim bićima s kojima dijelimo naš planet - od ptica i sisavaca preko guštera do kukaca i riba. U njoj ćete pronaći i nevjerojatne činjenice o ljuskavome, krznenome, sluzavome i apsolutno fascinantnome životinjskom carstvu! U kratkim kvizovima možete i testirati svoje znanje o pročitanome.

Po šumi, širom, bez staze, puta, Ježurka Ježić povazdan luta. Lovom se bavi, često ga vide, s trista kopalja na juriš ide. Jedna od najljepših priča u stihu za male i velike, koja je oplemenila mnoge naraštaje univerzalnom porukom o ljubavi prema vlastitome domu. Svevremenski stihovi Branka Ćopića popraćeni su vrhunskim ilustracijama Vilka Glihe Selana, upravo onima koje svi prepoznajemo kao Ježurkino originalno ruho.

Stranica 1 / 2
Adriart Dalmacija - ENGLESKI
Adriart Dalmacija - NJEMAČKI
Adriart Hrvatska - ENGLESKI
Adriart Hrvatska - NJEMAČKI
Adriart Istra - ENGLESKI
Adriart Istra - NJEMAČKI
Adriart Kvarner - ENGLESKI
Adriart Kvarner - NJEMAČKI
Adriart Zagreb - ENGLESKI
Adriart Zagreb - NJEMAČKI
Fotomonografija - Dalmacija
Fotomonografija - Istra
Turistički vodič - Dalmacija - Eng
Turistički vodič - Dalmacija - Hrv
Turistički vodič - Dalmacija - Njem
Turistički vodič - Dalmacija - Tal
Turistički vodič - Dubrovnik - Eng
Turistički vodič - Dubrovnik - Fra
Stranica 1 / 2