Darovne knjige
Izdvajamo iz ponude

Enciklopedija životinja nudi odgovore na mnoga neobična pitanja o čudesnim bićima s kojima dijelimo naš planet - od ptica i sisavaca preko guštera do kukaca i riba. U njoj ćete pronaći i nevjerojatne činjenice o ljuskavome, krznenome, sluzavome i apsolutno fascinantnome životinjskom carstvu! U kratkim kvizovima možete i testirati svoje znanje o pročitanome.

Po šumi, širom, bez staze, puta, Ježurka Ježić povazdan luta. Lovom se bavi, često ga vide, s trista kopalja na juriš ide. Jedna od najljepših priča u stihu za male i velike, koja je oplemenila mnoge naraštaje univerzalnom porukom o ljubavi prema vlastitome domu. Svevremenski stihovi Branka Ćopića popraćeni su vrhunskim ilustracijama Vilka Glihe Selana, upravo onima koje svi prepoznajemo kao Ježurkino originalno ruho.

ABC vježbenica prepuna je zanimljivih zadataka i priprema dijete predškolskoga uzrasta za buduće školske izazove na zabavan i kreativan način. Pristupite učenju pisanja kao igri, pružite djetetu ugodne i zabavne trenutke jer će tako brže i lakše usvojiti tu korisnu vještinu.

Stranica 1 / 3
Ti to možeš
Jer mi smo najbolje prijateljice zauvijek
Samo bez stresa, molim
100 stvari koje ti želim od srca
100 stvari koje ti želim za rođendan
100 stvari koje svaka žena treba učiniti jednom u životu
100 stvari koje svatko treba učiniti barem jednom u životu
Darovni set - Božić
Darovni set - Mama
Torte od sira
Keksi - slatki i slani
Nutella
Palačinke
Ti i ja
Tata i ja
Mama i ja
100 malih želja i misli za svaki dan
Neka te prati sreća najveća
Stranica 1 / 3