Darovne knjige
Izdvajamo iz ponude

Enciklopedija životinja nudi odgovore na mnoga neobična pitanja o čudesnim bićima s kojima dijelimo naš planet - od ptica i sisavaca preko guštera do kukaca i riba. U njoj ćete pronaći i nevjerojatne činjenice o ljuskavome, krznenome, sluzavome i apsolutno fascinantnome životinjskom carstvu! U kratkim kvizovima možete i testirati svoje znanje o pročitanome.

Po šumi, širom, bez staze, puta, Ježurka Ježić povazdan luta. Lovom se bavi, često ga vide, s trista kopalja na juriš ide. Jedna od najljepših priča u stihu za male i velike, koja je oplemenila mnoge naraštaje univerzalnom porukom o ljubavi prema vlastitome domu. Svevremenski stihovi Branka Ćopića popraćeni su vrhunskim ilustracijama Vilka Glihe Selana, upravo onima koje svi prepoznajemo kao Ježurkino originalno ruho.

ABC vježbenica prepuna je zanimljivih zadataka i priprema dijete predškolskoga uzrasta za buduće školske izazove na zabavan i kreativan način. Pristupite učenju pisanja kao igri, pružite djetetu ugodne i zabavne trenutke jer će tako brže i lakše usvojiti tu korisnu vještinu.

Stranica 1 / 3
100 malih želja i misli za svaki dan
100 stvari koje svaka žena treba učiniti jednom u životu
100 stvari koje svatko treba učiniti barem jednom u životu
100 stvari koje ti želim od srca
100 stvari koje ti želim za rođendan
Darovni set - Anđeo
Darovni set - Božić
Darovni set - Mama
Dobro došla, mala beba!
Hvala!
Jer mi smo najbolje prijateljice zauvijek
Keksi - slatki i slani
Krštenje
Lijepe misli za tebe
Mala knjiga ljubavi
Mali princ - Lijepe želje
Mali princ - Ljubav
Mali princ - Sreća
Stranica 1 / 3