Slikovnice
Izdvajamo iz ponude

Enciklopedija životinja nudi odgovore na mnoga neobična pitanja o čudesnim bićima s kojima dijelimo naš planet - od ptica i sisavaca preko guštera do kukaca i riba. U njoj ćete pronaći i nevjerojatne činjenice o ljuskavome, krznenome, sluzavome i apsolutno fascinantnome životinjskom carstvu! U kratkim kvizovima možete i testirati svoje znanje o pročitanome.

Po šumi, širom, bez staze, puta, Ježurka Ježić povazdan luta. Lovom se bavi, često ga vide, s trista kopalja na juriš ide. Jedna od najljepših priča u stihu za male i velike, koja je oplemenila mnoge naraštaje univerzalnom porukom o ljubavi prema vlastitome domu. Svevremenski stihovi Branka Ćopića popraćeni su vrhunskim ilustracijama Vilka Glihe Selana, upravo onima koje svi prepoznajemo kao Ježurkino originalno ruho.

ABC vježbenica prepuna je zanimljivih zadataka i priprema dijete predškolskoga uzrasta za buduće školske izazove na zabavan i kreativan način. Pristupite učenju pisanja kao igri, pružite djetetu ugodne i zabavne trenutke jer će tako brže i lakše usvojiti tu korisnu vještinu.

Stranica 1 / 22
<1/2/3/4/5 od 22>
Toma želi izliječiti svog prijatelja
Ovo su baš forastične aktivnosti
Pričaonica za pet - Zoo zgode
Djed i repa
ABC moja prva abeceda
Naša beba - knjiga uspomena
Naša beba - najljepše uspomene
Igrom do znanja s naljepnicama
Nježni dodir - Šarena prašuma
Nježni dodir - Glasna farma
Ja učim engleski - Boje
Ja učim engleski - Riječi
Maštovite priče za djevojčice
Pričaonica za pet - Selo veselo
Slatke priče za laku noć i miran san
Pokaži što znaš - Prve riječi
Ja vas jako volim
Nemoj otvoriti ovu knjigu
Stranica 1 / 22
<1/2/3/4/5 od 22>