Turistika
Izdvajamo iz ponude

Enciklopedija životinja nudi odgovore na mnoga neobična pitanja o čudesnim bićima s kojima dijelimo naš planet - od ptica i sisavaca preko guštera do kukaca i riba. U njoj ćete pronaći i nevjerojatne činjenice o ljuskavome, krznenome, sluzavome i apsolutno fascinantnome životinjskom carstvu! U kratkim kvizovima možete i testirati svoje znanje o pročitanome.

Po šumi, širom, bez staze, puta, Ježurka Ježić povazdan luta. Lovom se bavi, često ga vide, s trista kopalja na juriš ide. Jedna od najljepših priča u stihu za male i velike, koja je oplemenila mnoge naraštaje univerzalnom porukom o ljubavi prema vlastitome domu. Svevremenski stihovi Branka Ćopića popraćeni su vrhunskim ilustracijama Vilka Glihe Selana, upravo onima koje svi prepoznajemo kao Ježurkino originalno ruho.

ABC vježbenica prepuna je zanimljivih zadataka i priprema dijete predškolskoga uzrasta za buduće školske izazove na zabavan i kreativan način. Pristupite učenju pisanja kao igri, pružite djetetu ugodne i zabavne trenutke jer će tako brže i lakše usvojiti tu korisnu vještinu.

Stranica 1 / 2
Set Adriart Croatia - ENGLESKI
Adriart Zagreb - NJEMAČKI
Adriart Zagreb - ENGLESKI
Adriart Hrvatska - NJEMAČKI
Adriart Dalmacija - NJEMAČKI
Adriart Dalmacija - ENGLESKI
Adriart Kvarner - NJEMAČKI
Adriart Kvarner - ENGLESKI
Adriart Istra - NJEMAČKI
Adriart Istra - ENGLESKI
Fotomonografija - Dalmacija
Fotomonografija - Istra
Turistički vodič - Dubrovnik - Rus
Turistički vodič - Dubrovnik - Fra
Turistički vodič - Dubrovnik - Tal
Turistički vodič - Dubrovnik - Njem
Turistički vodič - Dubrovnik - Eng
Turistički vodič - Dubrovnik - Hrv
Stranica 1 / 2