Turistika
Izdvajamo iz ponude

Kad se skupe složne ruke, repu iščupaju bez po'muke!

Poznata dječja priča popraćena je izvrsnim ilustracijama Mate Lovrića.

"Po šumi, širom, bez staze, puta, Ježurka Ježić povazdan luta. Lovom se bavi, često ga vide, s trista kopalja na juriš ide!" Najslavniji jež dolazi vam u obnovljenome ruhu! Prisjetite se svojega djetinjstva i upoznajte djecu s vrhunskim ilustracijama Vilka Glihe Selana i predivnim stihovima Branka Ćopića za ljepši dan i miran san. CD sadrži pjesmu Ježeva kućica u aranžmanu Hrvoja Hegedušića.

Kako dobiti hopsavo jaje? Zar možemo u svojoj sobi napraviti stalaktite? Ispeci svoj sladoled, napravi plastične vrećice od mlijeka, aktiviraj svoj mali kućni vulkan ili ostavi tajnu poruku ispisanu nevidljivom tintom. 101 fora znanstveni pokus priručnik je za znatiželjne umove koji će oblikovati svijet budućnosti! Svaki ovaj pokus možeš izvesti u svojem domu ili školi od svakodnevnih predmeta koji su lako dostupni!

Zanima li te zašto je krv crvena i kako se mišići pokreću? Što se to nalazi u mozgu, srcu i kostima? Kako točno izgleda zglob šake? Kako radi naš probavni sustav? Kuda prolazi zrak koji udišemo?
Na više od 170 izvrsno ilustriranih i informativnih stranica pronaći ćeš mnoge odgovore na pitanja o ljudskome tijelu od glave do pete!

Stranica 1 / 2
Set Adriart Croatia - ENGLESKI
Adriart Zagreb - NJEMAČKI
Adriart Zagreb - ENGLESKI
Adriart Hrvatska - NJEMAČKI
Adriart Dalmacija - NJEMAČKI
Adriart Dalmacija - ENGLESKI
Adriart Kvarner - NJEMAČKI
Adriart Kvarner - ENGLESKI
Adriart Istra - NJEMAČKI
Adriart Istra - ENGLESKI
Fotomonografija - Dalmacija
Fotomonografija - Istra
Turistički vodič - Dubrovnik - Rus
Turistički vodič - Dubrovnik - Fra
Turistički vodič - Dubrovnik - Tal
Turistički vodič - Dubrovnik - Njem
Turistički vodič - Dubrovnik - Eng
Turistički vodič - Dubrovnik - Hrv
Stranica 1 / 2